- Har ikke jeg sett deg før?

«Trekant»-programleder Pia fikk napp med tidenes mest tynnslitte replikk.

SJEKKER:  I kveldes episode av «Trekant» på NRK3, er sjekking tema. Til Dagbladet deler de tre programlederne Thomas Albertsen Dahlen, Marie Kinge og Pia Dailey Christoffersen sin beste og dårligste sjekketips. Foto: Sveinung U. Ystad
SJEKKER: I kveldes episode av «Trekant» på NRK3, er sjekking tema. Til Dagbladet deler de tre programlederne Thomas Albertsen Dahlen, Marie Kinge og Pia Dailey Christoffersen sin beste og dårligste sjekketips. Foto: Sveinung U. Ystad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg sjekket opp kjæresten min med å si «har ikke jeg sett deg før?». Jeg hadde jo det!

- I ettertid har han sagt at det var det dummeste jeg kunne si, men at det funket. Han er skikkelig flau over det, sier Pia Dailey Christoffersen (22) til Dagbladet.

I kveld er det klart for sjette episode av det populære tv-programmet «Trekant». Tema er «sex som singel», eller «sjekking», som de tre programlederne raskt konkluderer med at det betyr.

Dagbladet har snakket med Pia, Thomas Albertsen Dahlen (19) og Marie Kinge (18), som villig deler sine beste sjekketriks - og det du ikke bør gjøre.

- Ikke løft jenter Pia møtte kjæresten sin før hun hadde fikk gode råd fra «en kvinnelig supersjekker» i NRK3-programmet, og det er ikke sikkert hun hadde brukt samme klisjé etter det.

- Det er viktig å smile og være blid, og ikke ta seg selv så høytidelig. Få oppmerksomheten til den du liker med å blunke, smile og kanskje heve glasset for en skål, sier Pia.

Den eneste hanen i kurven, Thomas, lærte av «Hunkalicious» at jenter elsker å bli løftet. Det tviler han sterkt på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer