Sandra Lyng

Har kjøpt leilighet med jurist-kjæresten: - Føles helt fantastisk

Sandra Lyng (29) dro rett fra «71 grader nord»-innspilling til nyinnkjøpt leilighet i Oslo. 

ET HUNDELIV: Sandra Lyng og kjæresten Lasse Joachim Langerud har kjøpt leilighet på Skøyen i Oslo, og flyttet inn for en ukes tid siden. Pudlene Selma og Lassie var selvsagt med på flyttelasset. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ET HUNDELIV: Sandra Lyng og kjæresten Lasse Joachim Langerud har kjøpt leilighet på Skøyen i Oslo, og flyttet inn for en ukes tid siden. Pudlene Selma og Lassie var selvsagt med på flyttelasset. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Halloooo!

Sandra Lyngs lyse stemme klinger helt ut i gangen i leiligheta på Skøyen, og blander seg med lukta av nystekte vafler og koselyder fra hundene Selma (10) og Lassie (1).

Sammen med kjæresten, jurist Lasse Joachim Langerud (32), har Mosjøen-kvinnen kjøpt seg bopel for første gang. Halvannet år etter at de ble kjærester har de slått seg ned på Oslos beste vestkant.

- Det føles helt fantastisk. Det føles som om jeg endelig kan slå meg til ro, sier Lyng, sittende ved kjøkkenbordet i sitt nye hjem.

HUSMOR: Sandra Lyng bød Dagbladets utsendte på hjemmelagde vafler og muffins i sin nye leilighet. Prislappen på bopelen vil ikke 29-åringen røpe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HUSMOR: Sandra Lyng bød Dagbladets utsendte på hjemmelagde vafler og muffins i sin nye leilighet. Prislappen på bopelen vil ikke 29-åringen røpe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Ut på tur

For Lyng ble overgangen til ny leilighet ekstra luksuriøs. De siste ukene har hun nemlig tilbrakt ute i norsk natur, side om side med blant andre Samantha Skogrand, Henrik Thodesen og Svein Østvik, under innspillinga av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

- Det var en helt sinnssyk opplevelse. Uforglemmelig, sier 29-åringen, som opplevde å få dødsangst under innspillinga.

- Det var under en episode i fjellveggen. Det var 400 meter rett ned, og jeg fant ingen grep. Jeg tenkte: «Shit, ka gjør e no?»

UTE PÅ TUR: (Bak fra venstre) Ole Martin Årst, Aleksander Hetland, Adam Schjølberg, Henrik Thodesen, Svein Østvik, (foran fra venstre) Sandra Lyng, Grace Bullen, Samantha Skogrand, Alexandra Joner og Thea Næss deltar i neste utgave av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», som kommer på TV våren 2017. Foto: TVNorge / Discovery Networks Norway
UTE PÅ TUR: (Bak fra venstre) Ole Martin Årst, Aleksander Hetland, Adam Schjølberg, Henrik Thodesen, Svein Østvik, (foran fra venstre) Sandra Lyng, Grace Bullen, Samantha Skogrand, Alexandra Joner og Thea Næss deltar i neste utgave av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», som kommer på TV våren 2017. Foto: TVNorge / Discovery Networks Norway Vis mer

Helt galt kan det ikke ha gått, all den til Lyng smiler når hun forteller historien. Artisten virker ikke rent lite stolt når hun forteller hvordan hun håndterte situasjonen:

- Jeg tok kontroll over meg selv, og fokuserte på å puste. Jeg er sta som faen, og gir meg aldri, sier Lyng og tar et gnafs av ei vaffelkake.

- Flere artister velger å takke nei til å delta på realitykonsepter, fordi de ønsker å fokusere på musikken. Hvorfor velger du å stille opp på «71 grader nord»?

- Jeg har gjort 87 konserter i år, og har fokusert masse på musikk. Jeg har blitt spurt tidligere og har takket nei, men i år kjente jeg at jeg hadde energi og overskudd til å takle en slik situasjon.

Låt til russen

Fredag slapp Lyng låta «LIQR», som handler om noe ganske annet enn teltturer og fjellklatring.

Tematikken er nemlig, som tittelen indikerer, fest og moro. 29-åringen har spesielt én målgruppe hun håper vil omfavne låta, nemlig russen.

SAMBOERE: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært kjærester siden mai i fjor. Nylig kjøpte de sin første leilighet sammen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SAMBOERE: Sandra Lyng og Lasse Joachim Langerud har vært kjærester siden mai i fjor. Nylig kjøpte de sin første leilighet sammen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

- Jeg opptrådte for russen i mai, og ble veldig begeistret for positiviteten deres. Det er en hel gjeng fra masse forskjellige bakgrunner som samles og har det gøy, sier Lyng entusiastisk.

Kontrasten mellom rølpete russefeiring og artistens egen livssituasjon, med nyinnkjøpt leilighet på Oslo Vest, er påfallende.

Men 29-åringen selv bedyrer at hun vet å ha det gøy innimellom travle dager på scenen og i studio:

- E e kjempeglad i å fæst, sier Lyng, før hun lattermildt innrømmer at artistlivet er langt fra så glamorøst som hun nettopp ga inntrykk av:

- Nå prøvde jeg å høres kul ut, innrømmer hun - og legger ei ny vaffel på tallerkenen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer