Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Katy Perry og Taylor Swift

Har kranglet i tre år. Nå er Katy Perry klar for å slutte fred med stjernekollegaen

Få dager etter at Taylor Swift ble anklaget for Spotify-sabotasje, har pipa fått en annen lyd. 

VIL SLUTTE FRED: I går sa Katy Perry (til høyre) at hun er klar for å slutte fred med Taylor Swift, etter lang tids uvennskap. Swift har foreløpig ikke kommentert utspillet fra popkollegaen. Foto: NTB Scanpix
VIL SLUTTE FRED: I går sa Katy Perry (til høyre) at hun er klar for å slutte fred med Taylor Swift, etter lang tids uvennskap. Swift har foreløpig ikke kommentert utspillet fra popkollegaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag var en merkedag for både Perry (32) og Swift (27).

Mens førstnevnte slapp nytt album, droppet sistnevnte sin tre år lange boikott av Spotify, og lanserte hele sin katalog på strømmetjenesten.

At Swift valgte å tilgjengeliggjøre all musikken sin på Spotify akkurat den dagen Perry slapp albumet sitt, skapte spekulasjoner, og ble av mange regnet som et grep for å stjele oppmerksomheten - og lytterne - fra Perrys nye plate.

  • Les Dagbladets anmeldelse av «Witness» her.

Forholdet mellom de to artistene har vært kjølig i flere år, og Swifts Spotify-lansering ble følgelig sett som et utspill i den bitre feiden mellom de to.

Artistkollega Lily Allen gikk så langt som å kalle det «slemt» gjort av Swift, skriver Mirror.

- Jeg elsker henne

Nå kan det imidlertid se ut til at det kjølige forholdet mellom Perry og Swift er i ferd med å tine.

I ei livesending på nett i går snakket Perry ut om forholdet til Swift. 32-åringen var tydelig på at hun er klar for å legge feiden bak seg, skriver Daily Mail.

- Jeg tilgir, jeg tilgir, jeg tilgir henne, og jeg beklager for alt jeg noensinne har gjort, og jeg håper på det samme fra henne, sa Perry til Arianna Huffington.

- Jeg synes det er på tide. Det finnes større fisk å steke, og det finnes ekte problemer i verden. Jeg elsker henne, og jeg ønsker henne alt det beste. Og jeg synes hun er en fantastisk låtskriver, fortsatte 32-åringen.

Taylor Swift har foreløpig ikke kommentert utspillet fra popkollegaen.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

- På tide hun avslutter det

Hva som har fått Perry til å endre holdning til Swift, vites ikke. Det er nemlig bare få dager siden Perry i et intervju med NME anklaget Swift for «forsøk på karakterdrap».

Feiden mellom de to artistene har pågått siden 2014, og flere medier har gått så langt som å kalle dem «fiender».

Det spekuleres i om Swift-låta «Bad Blood» og Perry-låta «Swish Swish» begge omhandler konflikten, skriver BBC.

I mai tok Perry bladet fra munnen, og påsto at det var Swift som startet krangelen.

- Det er en situasjon. Ærlig talt, det var egentlig hun som startet det, og det er på tide at hun avslutter det, sa hun til den britiske programlederen James Corden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!