- Har ledd så jeg har vært en fare i trafikken

Bjørn Eidsvåg hyller Radioresepsjonen i boka om P3-programmet.

FÅR SKRYT I EGEN BOK:  Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim i Radioresepsjonen har vært så morsomme at Bjørn Eidsvåg har holdt på å kjøre av veien. Foto: Lars Myhren Holand
FÅR SKRYT I EGEN BOK: Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim i Radioresepsjonen har vært så morsomme at Bjørn Eidsvåg har holdt på å kjøre av veien. Foto: Lars Myhren Holand Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Det er sikkert ingen i NRK P3 som vil innrømme det, men det var vel egentlig ingen som trodde at Radioresepsjonen skulle bli kanalens største lyttersuksess gjennom tidene da programmet kom på lufta i 2006.

Men brødrene Steinar og Tore Sagen, samt Bjarte Tjøstheim, ble raskt en suksess. De vant priser og sikret seg stadig nye lyttere, men 17. mai i år var det slutt.

Suksesstrioen takket for seg, og startet planleggingen av sitt eget tv-program, som kommer på NRK3 27. oktober, og ikke minst «Den relativt store boka om Radioresepsjonen», som er i salg over det meste av landet fra i morgen.

- Trofaste fans Det er i forordet i den 320-siders boka med biter fra programmets arkiv, bilder fra opptakene og annet snacks, at Bjørn Eidsvåg hyller suksessprogrammet.

- Er det noe Radioresepsjonen har, så er det trofaste fans. Ved å kjøpe denne boka, har du sikkert bidratt til at Bjarte kan spise take away-sushi hver dag for resten av livet, at Steinar kan oppgradere SUV-en sin til en fin Lexus og til at Tore kan slippe å spise restelasagne en lang tid fremover. Dog er jeg noe usikker på om Tore kommer til å endre på restematvanen uansett hvor rik han skulle bli. Jeg har forstått det slik at han liker smaken av mat som er varmet opp gang på gang. På gang, skriver Eidsvåg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer