- Har Mick og Keith mistet grepet?

Pinlig dårlig billettsalg for Rolling Stones i USA.

FULLT HUS:  Konsert med de gamle heltene Mick Jagger og Keith Richards i The Rolling Stones på Valle Hovin.  Foto:  Torbjørn Grønning / Dagbladet
FULLT HUS: Konsert med de gamle heltene Mick Jagger og Keith Richards i The Rolling Stones på Valle Hovin. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rockens giganter sliter med å fylle konsertsalene og må ty til desperate grep for å unngå tomme konsertseter i USA.   Bandet som seint på 60-tallet begynte å kalle seg verdens største rock'n roll-band sliter om dagen. Feiringen av seg selv - 50 år som rockeband - går ikke helt som planlagt.  

Kravstore I forrige måned spilte The Stones en overraskende gig i Los Angeles, og det ble kjent at rockedinosaurene hadde krevd 20 millioner dollar for fem show på sin USA-turné.

Nå går spekulasjonen om hvorvidt det er blitt en turné for mye, for selveste The Rolling Stones?

Ifølge The Guardian spekulerer kilder med innsidekunnskap, i om bandet må reforhandle de enorme utgifter på turneen som startet fredag, med billettpriser som er radikalt redusert som følge av dårlig billettsalg.

Senker billettpriser Hybris fra managementet, likegyldige fans og teknologirevolusjon kan true med å gjøre bandets feiring av seg selv til en skikkelig nedtur, skriver  The Guardian og The Observer.  

I forrige uke ble det klart at bandet droppet prisene på tusenvis av fastplass-seter, heller enn å spille på halvtomme areaner.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer