- Har møtt en skikkelig mann

Hanna Heieren (28) vinner ikke «Farmen», men får likevel premie: Hun har møtt en ny mann, som hadde sett henne på TV-showet.

- Jeg vil ikke kalle det verken ny kjæreste eller den store kjærligheten ennå. Men jeg har møtt en skikkelig mann som jeg gjerne vil bli enda bedre kjent med. Han hadde sett på «Farmen», og vi møttes via felles kjente.

- Det er kanskje ikke så dårlig gevinst etter «Farmen» likevel?

- Nei, det var kjempegøy og spennende, ler Hanna.

- Men jeg skulle ønske jeg kunne ha invitert ham på middag med vin, etter å ha hentet den nye bilen som jeg hadde vunnet på «Farmen», i tillegg.

- Utrolig bittert

- Jeg skal innrømme at jeg svært gjerne skulle ha vunnet både bilen og huset. Det var muligheten til den flotte premien som lokket meg til TV-serien. Og det var utrolig bittert å ryke ut i semifinalen. Men når det først gikk som det gikk, er jeg likevel veldig godt fornøyd, sier Hanna Heieren fra Nesøya i Akershus.

Midt mellom vakter i politiet og møblering av ny leilighet på Majorstua venter Hanna på søndagens store finale:

Kampen om hus og bil mellom Bjørn Tore Bekkeli og Aslaug Moi Frøysnes.

Gjerdebygging

- Hva gikk galt i semifinalen?

- Jeg vet ikke. Og det irriterer meg grenseløst. Jeg var så tent på å klare gjerdebyggingen best av alle. Så endte det altså med at Aslaug var bedre enn meg, smiler Hanna, som bare har hatt sporadisk kontakt med de andre «Farmen»-deltakerne etter TV-opptakene i sommer.

- Men søndag treffer jeg dem igjen på finalefesten. Jeg gleder meg til den, sier Hanna Heieren, som stadig drømmer om den flotte Horsevika utenfor Harstad:

- Jeg skulle gjerne tatt med meg vennene mine og dratt tilbake dit!

Rart

- Hva mener du selv om din innsats på TV-skjermen?

- I starten var det veldig rart å se seg selv på TV. Det ble bedre etter hvert. Men jeg hadde bestemt meg for å prøve å ikke si dumme ting eller gjøre noe dumt på TV. Noe som kunne bli brukt mot meg. Jeg tror jeg klarte det ganske bra. Jeg la bånd på meg, og det var ikke så vanskelig. Mest fordi TV-folkene kom og gikk til ulike tider. Deltakelsen i «Farmen» har gitt mye oppmerksomhet til Hanna Heieren. Det være seg via sms, oppmerksomhet ute på byen eller fra kolleger som følger sendingen på TV.

- Noen prøver å få meg til å røpe hvem som vinner. Men jeg har holdt tett, og det har ikke vært vanskelig.

- Hva gjør du med tekstmeldingene som tikker inn?

- Jeg sletter dem fortløpende. Jeg ønsker å leve som normalt igjen, sier hun.

<!--BTEK0--> TAPTE: Hanna Heieren fikk aldri drømmen om seier i «Farmen» oppfylt. Det irriterer henne grenseløst at hun tapte i gjerdebygging.