John Travolta:

- Har nådd et bunnivå

John Travolta og Fred Dursts filmprosjekt «The Fanatic» får juling.

«THE FANATIC»: John Travoltas siste filmprosjekt får hard medfart av kritikerne. Video: Quiver Distribution Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller John Travolta har laget film sammen med tidligere Limp Bizkit-frontmann Fred Durst, og det har tilsynelatende ikke gått særlig bra.

«The Fanatic» er regissert av sistnevnte, og tar for seg en filmfan (Moose, spilt av en parykkledd Travolta) som nådeløst forfølger skuespilleridolet sitt langt utenfor rimelighetens grenser.

Men like nådeløst, og muligens også utenfor rimelighetens grenser, er mottakelsen prosjektet har fått av kritikerne, og ikke minst publikums lommebøker.

Slaktes

Først til anmeldelsene:

- Denne filmen har ingen underholdningsverdi som kan veie opp for den manglende kjernen av menneskelighet, hevder filmnettstedet Roger Egbert.com.

- Det er vel for det beste at «The Fanatic» er så forferdelig. Hvis den ble laget med et fnugg av genuin omtanke, ville den vært støtende i stedet for bare dum, står det i Los Angeles Times.

- Mens den sakte går mot et klimaks, trekker filmen opp linjen som separerer det harske fra det genuint råtne, mener The New York Times.

- En skuespiller som burde pensjonere seg møter en regissør som aldri burde begynt, noterer The Hollywood Reporters anmelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer