Har navlestrengene fra sine to fødsler på glass i stua

TV 2-profil Gunhild Dahlberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i sommer ble TV 2-profilen Gunhild Dahlberg mamma for andre gang, og den niende episoden av Dagbladets podkast «Alt du sier er feil, Espen» bærer preg av dette.

Etter å ha ventet i et kvarter, får podkast-kameratene Kristopher Schau og Espen Thoresen komme inn i Dahlbergs nyinnflyttede leilighet. Midt i amming, kaffedrikking og husarbeid, sitter latteren løst.

Gutta gjør husarbeid, mens Dahlberg ammer.

- Hjernemassen renner ut av puppene Hun forteller at hun for tiden er i fullstendig ammetåke, og at folk helst ikke bør fortelle henne viktige ting mens hun ammer. Til Dagbladet utdyper hun at hun er glemsk til vanlig, men at ammingen gjør det helt håpløst.

- Hjernemassen renner ut av puppene, og man blir helt svimete. Er jeg i butikken og skal kjøpe to ting, husker jeg bare det ene. Det er som vanlig bleier, og det burde jeg huske. Ammetåka er som å være på valium eller rusa, sier Dahlberg, og fortsetter:

- Det er fint å amme, og deilig å være «rusa». Noen blir provosert over at man er i lykkelig spedbarnsrus, men det er jeg. Man blir helt ekstremt forelska, og forhekset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer