Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Har noen sett Warhols suppebokser?

Sju Andy Warhol-bilder stjålet.

STJÅLET: FBI utlovet mandag 25 000 dollar, over 200 000 kroner, for opplysninger om sju Andy Warhol-bilder som ble stjålet fra et kunstgalleri i Missouri i forrige uke. Foto: Reuters / NTB Scanpix
STJÅLET: FBI utlovet mandag 25 000 dollar, over 200 000 kroner, for opplysninger om sju Andy Warhol-bilder som ble stjålet fra et kunstgalleri i Missouri i forrige uke. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FBI utlovet mandag 25 000 dollar, over 200 000 kroner, for opplysninger om sju Andy Warhol-bilder som ble stjålet fra et kunstgalleri i Missouri i forrige uke.

Verkene er fra den berømte Campbell suppeboks-serien og er en del av ti bilder verdt til sammen 500 000 dollar, eller 4,1 millioner kroner etter dagens kurs.

De ble stjålet fra Springfield Art Museum i Springfield i et innbrudd tidlig om morgenen torsdag 7. april, ifølge FBI, som etterforsker saken.

Warhol-arbeidene inngikk i utstillingen «The Electric Garden of Our Minds: British/American Pop», som nå er stengt av sikkerhetsgrunner. Galleriet har eid serien siden 1985.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart