Har Robert Wilson skrevet årets påskekrim?

Her er krimanmeldelsene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Det er sommer og varmt i Sevilla, men langt fra hett nok for alle: Noen smeller av ei bombe i en moské i kjelleren på en boligblokk, og Javier Falcón må gjennom noe som kort kan beskrives som en helvetesuke.

For tredje gang har Robert Wilson tatt turen til Sevilla og skapt en førsterangs spenningsroman om politimannen Javier Falcón. Handlingen dreier seg denne gang om terrorisme, og tidsspennet strekker seg fra mandag til søndag.

Bare begynnelsen

Men uka begynner som den bør for en drapsetterforsker - med et likfunn. Den døde er maltraktert til det ugjenkjennelige: Hendene er kappet av, ansiktet skåret vekk og liket er i tillegg oppblåst av varmen.

Men dette er som sagt bare begynnelsen: Tidlig tirsdag morgen smeller det i kjelleren på en boligblokk, med det resultat at bygget kollapser og en førskole ved siden av får store skader.

I kaoset av død og lemlestelse må Sevilla-politiet og diverse nasjonale sikkerhetsgrupper prøve å finne ut om eksplosjonen skyldtes ei bombe som var plassert i moskeen - eller om noen hadde et uhell under byggingen av ei bombe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer