Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Skam» sesong 4

Har «Skam»-Ulrikke avslørt seriens neste hovedperson?

Mystisk Instagram-bilde skaper spekulasjoner blant fansen.

LURING: Ulrikke Falch, som spiller Vilde i suksesserien «Skam», har publisert et mystisk bilde på Instagram med bildeteksten «4». Det har fått fans til å spekulere i hvorvidt Vilde er hovedpersonen i den kommende fjerdesesongen. Foto: NRK
LURING: Ulrikke Falch, som spiller Vilde i suksesserien «Skam», har publisert et mystisk bilde på Instagram med bildeteksten «4». Det har fått fans til å spekulere i hvorvidt Vilde er hovedpersonen i den kommende fjerdesesongen. Foto: NRK Vis mer

(Dagbladet): Helt siden sesong 3 av NRK-serien «Skam» tok slutt like før jul har spekulasjoner versert blant fansen om hvilken karakter som blir hovedperson i sesong 4.

NRK P3s Håkon Moslet har tidligere røpet at nye episoder av suksesserien kommer til våren, men har holdt tett om ytterligere detaljer.

Allerede nå kan det se ut til at mysteriet er løst.

Skuespiller Ulrikke Falch, som spiller Vilde i serien, la i går ut et bilde på Instagram der bildeteksten ifølge danske Metroxpress skal ha vært «Jeg er hovedpersonen i sesong 4».

Bildeteksten skal imidlertid ha blitt endret siden publisering, og lyder i skrivende stund kun «4».

4

A photo posted by Ulrikke Falch (@ulrikkefalch) on

Det har fått spekulasjonene blant «Skam»-fansen til å eksplodere.

Bare i kommentarfeltet under Falchs bilde er det lagt igjen nærmere 500 kommentarer og 40 000 likerklikk.

Mange jubler over nyheten, mens andre tror det er en spøk fra skuespillerens side.

Hovedpersonen i forrige sesong, Isak, ble avslørt på nettsidene til «Skam» i form av en dampende trailer.

Hvis det stemmer at Vilde er ny hovedperson kan det stemme tidsmessig med publiseringa av den kommende sesongen. Isak ble avslørt som hovedperson i slutten av juni i fjor, mens første klipp ble publisert i starten av oktober - et tidsrom på om lag tre måneder.

Dermed er det ikke utenkelig at Vilde blir den mest sentrale karakteren i sesong fire, all den tid NRK P3 har signalisert at nye episoder kommer til våren.

I Dagbladets avstemming før jul kom det fram at flest ønsker seg Sana som ny hovedperson i serien, med Vilde på en tredjeplass bak Even.

«Skam»-general Håkon Moslet har følgende å si til Dagbladets spørsmål om hvorvidt Vilde er ny «Skam»-hovedperson eller ei:

- Jeg kommenterer aldri slike spekulasjoner.

Han sier videre at han ikke aner bakgrunnen for Falchs Instagram-oppdatering.

- Kommer ikke til å kommentere det, sier han i kjent, kryptisk stil.

SKAM-FEBER PÅ ISLAND: Suksesserien «Skam» får stadig nye fans - også utenfor Norges grenser. På Island er enkelte ungdommer så glade i serien at de tar i bruk norske ord og uttrykk fra den. Her demonstrerer Lilja, Kristján og Kolfinna sine «Skam»-ervervede norskkunnskaper. Video: Fréttatíminn Vis mer
JULEAVSLUTNING: Da lærerne ved Gefion Gymnasium i Køvenhavn skulle arrangere juleavslutning for elevene sine valgte de å kjøre en parodi av den norske TV-suksessen SKAM. Elevene ved skolen var målløse og fornøyde med lærernes innsats. Video: Gefion Gymnasium / Hele videoen ser du her: https://youtu.be/3CSUmU_G4Cc Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media