Har solgt 88 000 billetter

Norgesrekord for Bruce Springsteen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I forrige uke spilte Bruce Springsteen og hans E Street Band for et utsolgt Oslo Spektrum. Dagen etter ble billettene lagt ut for salg til hans konsert på Valle Hovin til sommeren, og det tok ikke mer enn en og en halv time før alle de 40 000 billettene var solgt.

Dermed ble det satt opp ekstrakonsert – og nå er også denne utsolgt, ifølge Rune Lem i konsertpromotøren Gunnar Eide Concerts. Dermed har Bruce Springsteen solgt totalt 88 000 konsertbilletter i Norge i 2007, noe som er soleklar rekord.

Pink Floyd solgte 72 000

– Den forrige rekorden hadde Pink Floyd, som i 1994 solgte ut Valle Hovin to ganger. Den gangen var kapasiteten på arenaen mindre enn den er i dag, så totalsalget til Pink Floyd var på 72 000 billetter, sier Lem.

Han tar forbehold om at det fortsatt kan være enkelte uavhentede billetter til Springsteens ekstrakonsert som kan dukke opp i systemet. Dermed kan du i teorien fortsatt oppleve å få tak i de ettertraktede konsertbillettene gjennom de offisielle kanalene.

Det er mandag 7. og tirsdag 8. juli at The Boss fyller landets største konsertstadion med norske fans. Konserten i Spektrum ble omtalt som en «hyllest til kraften i rocken, og musikkens evne til å skifte stemning fra det melankolske via det livslystige til det håpefulle» av Dagbladets anmelder, som mente den fortjente terningkast fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer