Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Har solgt ut både Spektrum og Sentrum Scene

Nå kommer de elleville amerikanerne tilbake.

TIL NORGE:Jeff Darosa (venstre) og James Lynch er to av medlemene i Dropkick Murphys. De er anerkjent for sine liveopptredener, og i januar kommer de til Norge. Foto: AP Photo/Mark Humphrey/NTB Scanpix
TIL NORGE:Jeff Darosa (venstre) og James Lynch er to av medlemene i Dropkick Murphys. De er anerkjent for sine liveopptredener, og i januar kommer de til Norge. Foto: AP Photo/Mark Humphrey/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det amerikanske bandet Dropkick Murphys, som spiller en blanding av irsk folk-rock og punk, har de siste årene opparbeidet seg et solid publikum.

De spilte på Hove i sommer, og 23. januar inntar de Sentrum Scene.

- De er helt fantastiske live, og skaper en helt spesiell stemning både på scenen og blant publikum som det er vanskelig å sammenligne med noe annet, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

De har tidligere vist tydelig at de er populære også i Norge. De har tidligere solgt ut både Oslo Spektrum og Sentrum Scene.

Musikknettstedet Gaffa ga Dropkick Murphys fem av seks stjerner da de spilte på Hove i sommer, og konkluderte:

«Det er få band som greier å skape like mye liv og røre som Dropkick Murphys, kanskje det perfekte festivalband.»