Har spilt inn årets mest omtalte TV-serie på nytt

Sjekk skuespillerne i latinamerikanske «Breaking Bad».

(Dagbladet): Over 10 millioner amerikanere satt benket foran TV-skjermen da siste episode av «Breaking Bad» ble vist sist søndag.

Det var en mangedobling av antallet seere som så på for bare to år siden, da kabelkanalen AMC forsøkte å bli kvitt TV-serien på grunn av for høye produksjonskostnader og for få seere.

Latinotrailer Så selv om Walter Whites ferd fra å være en lovlydig og kreftrammet kjemilærer til å bli den fryktede narkobaronen Heisenberg har kommet til veis ende i «Breaking Bad», har produksjonsselskapet Sony Pictures Television inngått en avtale om å lage en nyinnspilling av serien for det latinamerikanske markedet.

NYE FJES: Slik ser skuespillerne i latinamerikanske «Breaking Bad» ut. Foto: Sony Pictures Television
NYE FJES: Slik ser skuespillerne i latinamerikanske «Breaking Bad» ut. Foto: Sony Pictures Television Vis mer

Nyinnspillingen har fått navnet «Metástasis» og handlingen finner sted i Colombia. Karakterenes navn har selvfølgelig fått en lett «spanskifisering», og hovedpersonen heter nå Walter Blanco. Den opprinnelige karakteren Jesse har skiftet navn til Jose, Walters kone Skyler er kalt Cielo og DEA-agenten Hank heter nå Henry.

Mer mainstream Serien har ikke fått en endelig premieredato, men i helga ble det sluppet en kort trailer.

Ifølge Angelica Guerra, som har ansvaret for den latinamerikanske delen av Sony Pictures Television, har «Breaking Bad»-serieskaper Vince Gilligan konsultert med personene som skal lede den latinamerikanske satsningen, men nyinnspillingen skal være hakket mer «mainstream» enn originalen.

FERDIG PÅ TV: Walter White, i Bryan Cranstons skikkelse, har lagd sin siste metamfetamin. Foto: NTB Scanpix
FERDIG PÅ TV: Walter White, i Bryan Cranstons skikkelse, har lagd sin siste metamfetamin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sony har tidligere også produsert lokale nyinnspillinger av «Alle elsker Raymond» i Russland og Midt-Østen, og «Våre verste år» i et dusin andre land.

LATINO-BREAKING BAD: Diego Trujilla spiller Walter Blanco i den latinamerikanske versjonen av «Breaking Bad». Her i trusa. Foto: Sony Pictures Television
LATINO-BREAKING BAD: Diego Trujilla spiller Walter Blanco i den latinamerikanske versjonen av «Breaking Bad». Her i trusa. Foto: Sony Pictures Television Vis mer