Sissel Kyrkjebø

Har tatt sjansen for kjærligheten

Sissel Kyrkjebø har tatt flere sjanser for kjærligheten. Nå er hun og ektemannen aktuelle med samarbeid og ny låt om akkurat det.

ROMANTISK: Sissel Kyrkjebø er aktuell med låt nummer to av tre låter som sammen forteller en kjærlighetshistorie. Låtene er skrevet sammen med ektemannen. - Trilogien er veldig romantisk, mener hun. Foto: Kristin Svorte
ROMANTISK: Sissel Kyrkjebø er aktuell med låt nummer to av tre låter som sammen forteller en kjærlighetshistorie. Låtene er skrevet sammen med ektemannen. - Trilogien er veldig romantisk, mener hun. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

– Mange har sagt at jeg bør begynne å skrive selv, men jeg har tenkt at det ikke er helt meg å skrive tekst. Jeg har sunget så mange vakre sanger, og har veldig respekt for tekstforfattere. Men nå har Ernst gitt meg et spark bak, og virkelig oppmuntret meg. Det er blitt en av livets største gleder, utbryter Sissel Kyrkjebø (52).

Den norske verdensstjernen sitter velplassert i en sofa på ærverdige Bristol i Oslo. Hotellet fungerte som sangerens annet hjem da hun jobbet i Norge og var bosatt i Danmark med sin tidligere ektemann Eddie Skoller. Hun og døtrene hadde fast leilighet i toppetasjen, forteller sopranen.

I 2013 giftet bergenseren seg på ny med skatterettsadvokat Ernst Ravnaas (67). I februar ble det kjent at sangstjernen skulle gi ut en nyskrevet låt sammen med sin norske ektemann. Til VG fortalte paret at Ravnaas, som spilte piano som tenåring, hadde forestilt seg Sissels varsomme stemme og klimpret fram lengtende toner en gang hun var på turné.

– Det var en så vakker sang, og mange av linjene han hadde skrevet var kjempefine. Vi måtte bare finne den riktige storylinen, så jeg skrev litt om, og det ble et fint samarbeid. Jeg tenkte dette kan vi gjøre flere ganger, og nå synes jeg det er blitt gøy å skrive tekst, forteller Sissel til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer