Har tjent seg rik på grisetekster og reality

Med flauser som tema er neppe denne ukas «Skal vi danse» deltakernes favorittsending. Men for Stian Thorbjørnsen er ikke problemet at gamle blødmer dras fram i lyset.

ER ALDRI FLAU: Flauser og tabber er ukas tema i «Skal vi danse». Problemet for Stian «Staysmann» Thorbjørnsen er at han ikke evner å bli flau over noe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ER ALDRI FLAU: Flauser og tabber er ukas tema i «Skal vi danse». Problemet for Stian «Staysmann» Thorbjørnsen er at han ikke evner å bli flau over noe. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mitt problem er at jeg alltid har vært fullstendig skamløs og ikke synes noe som helst er flaut, sier 33-åringen som er både kjent beryktet for sine ublu realitydeltakelser og som frontfigur i det rølpeduoen Staysman & Lazz, hvis allsangvennlige og sexfikserte låter hates like intenst av musikkanmelderne som fansen elsker dem.

Heller ikke fortida i Spice Girls-hyllestbandet Spice Guys - der han fungerte som «Sporty Spice» i sminke og lårkort kjole, og blant annet danset på norgespremieren på Spice Girls-filmen i 1997 - får ham til å rødme eller flakke med blikket.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer