Har vi kanskje fått nok av zombieslakting nå?

«Left 4 Dead 2» byr på lite nytt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| SETH GRAHAME-SMITH starter sin Jane Austen-parodi, «Pride and Prejudice and Zombies» på følgende hvis: «It is a truth universally acknowledged that a zombie in possession of brains must be in want of more brains ...

Ironien er ikke tapt på meg, men jeg lurer på om en kan snu setninga litt på hodet og spørre om det er en anerkjent sannhet at zombiespillentusiaster alltid er i trengsel for flere zombiespill?

Det siste året har vi tross alt blitt bombardert av en myriade av disse, og nylig toppet det seg med Xbox Live-versjonen av «I MAED A GAM3 W1TH Z0MB1ES!!!1».

DETTE INDIESPILLET synes å være symptomatisk for et (diskutabelt) mettet marked: Det er rett og slett blitt såpass mange zombiespill at det nesten er parodisk. Men Doug Lombardi og resten av gjengen i Valve er tydeligvis ikke enige.

«Left 4 Dead 2» sliter også med et annet moment. Da spillet ble annonsert på årets E3-messe, kunne tilropene  «Hva? Allerede?» og «For tidlig!» høres på pressekonferansen.

Årsaken lå i at det første spillet hadde blitt lansert knappe seks måneder i forveien, og flere tok dette som indikat på at Valve ikke ville støtte det stadig populære «Left 4 Dead» med mer nedlastbart innhold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer