Haraball

Klassikeren «Super Monkey Ball» er tilbake i en ny og utvidet versjon.

Eh, den onde Dr. Bad-Boon støvsuger opp alle bananene fra apekattøya, og kvartetten Ai Ai, Mee Mee, Gon Gon, og Baby må derfor rulle seg gjennom alskens labyrinter for å få dem tilbake.

Skjønner? Den umiddelbare klassikeren «Super Monkey Ball» er her sterkt utvidet, med dobbelt så mange partyspill, og en større enspiller-modus med, vel, en handling.

Selve konseptet er muligens godt kjent, en liten apekatt løper rundt inni en gjennomsiktig kule, og du styrer underlaget kulen befinner seg på. Nesten som den gamle trekasselabyrinten du sikkert hadde som liten, der du skulle styre en stålkule i mål uten at den falt ned i hullene.

Der forgjengeren baserte seg mest på presisjonsstyring, er det her lagt like mye vekt på oppgaveløsing. Men det er fortsatt så vanskelig at du vil ta deg selv i å lage merkelige grimaser mens du konsentrerer deg på det verste.

Fans av serien vil sette stor pris på dette spillet, nybegynnere vil også mest sannsynlig kose vettet av seg- «Super Monkey Ball 2» er utvilsomt en favoritt blant partyspillene.