- Harald Eia er en IQ-bølle

- River ned skolenes arbeid mot mobbing, mener forfattere. Les svarene fra nettmøtet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Debatten rundt Harald Eias framstilling av Knut Arild Hareide i NRK-programmet «Tre brødre som ikke er brødre» fortsetter.

- Når Harald Eia mobber Knut Arild Hareide og kaller det spøk, påvirker han barn og unge i svært negativ grad, mener Kristin A. Sandberg.

Sammen med ektemannen og filosofen Trond K.O. Kristoffersen har hun skrevet boka «Ikke vondt ment», som handler om mobbing på flere arenaer.

- La oss kalle det en spøk, sa komiker Eia i Dagbladet torsdag da han forklarte hvorfor parodisketsjene om Hareide ble laget.

Han sammenliknet Hareide med en syk, svakelig fugleunge som ikke tåler noen ting. Nå møter komikeren motbør.

- Dette er mobbing, det er ikke tvil om det, sier Trond K.O. Kristoffersen. Forlaget N.W Damm & søn tok kontakt med Dagbladet fordi de mente Eias uttalelser gikk rett på budskapet i ekteparets bok. - Det Eia og co. holder på med er uintelligent, utdatert humor som er fullstendig blottet for vidd og hjerte, mener Kristoffersen.

IQ-bølle

- Dere kaller Eia en IQ-bølle. Hva legger dere i begrepet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer