- Harald har skapt et monster

Trekker 200.000 flere TV-seere enn kompis Bård Tufte Johansen.

KOMPISKAMP: Foreløpig leder Harald Eia seerkampen over kompis Bård Tufte Johansen. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
KOMPISKAMP: Foreløpig leder Harald Eia seerkampen over kompis Bård Tufte Johansen. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet):Harald Eia og Bård Tufte Johansen hadde begge premiere med hvert sitt TV-program på NRK i forrige uke. I «Hjernevask» tar Eia opp temaer som miljø, arv og oppvekstgenetikk, mens Tufte Johansen har besøkt seks steder med de mest konfliktfylte fotballkampene i verden i «Fotballkrigen».

I forkant av premieren uttalte Eia at han var dømt til å tape «kompisduellen», men nye tall viser at det tvert imot er omvendt.

- Et monster590.000 seere så premieren av «Hjernevask» forrige mandag. Denne uken fikk programmet en økning av antall seere, da 614.000 var benket foran tv-apparatet kl. 22.30. «Fotballkrigen», som hadde premiere på torsdag i forrige uke kl. 20.15, ble sett av 391.000 nordmenn.

Selv sier Bård Tufte Johansen at han er fornøyd med seertallene.  - Jeg synes jo det er hyggelig at flere vil gå på skolen enn på fotballkamp, sier han til Dagbladet. - Hvorfor tror du så mange som 200.000 flere nordmenn vil se forskning fremfor fotball?

- Vi har skapt en mann på stylter, mens Harald har skapt et monster. Han har fått veldig mye media, men også laget et veldig bra program. - Hvordan er stemningen mellom dere nå?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer