Harald og Bård i fritt fall

Bård Tufte Johansen og Harald Eia har mistet nærmere 220 000 seere siden premieren for tre uker siden.

MISTER GREPET: Bård Tufte Johansen, alias Gunnar Veistad i Helsedirektoratet, er i ferd med å miste grep for egen tv-omsorg. Foto: Agnete Brun
MISTER GREPET: Bård Tufte Johansen, alias Gunnar Veistad i Helsedirektoratet, er i ferd med å miste grep for egen tv-omsorg. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dette er et dramatisk fall, og kan tyde på at humorduoen er i ferd med å miste grepet på seerne.

På tre uker har «Storbynatt» mistet 40 prosent av seerne.

Ned ned ned På premieren for tre uker siden hadde Bård Tufte Johansen og Harald Eia hele 570000 seere. Uka etter falt interessen og seertallene med ca. 100 000. Siden har de ligget på om lag 470 000.

Men torsdag ble de bare sett av 353 000.

Kristian Tolonen i NRK mener det kan skyldes at TV2 hadde gode seertall med «Torsdag kveld fra Nydalen», som hadde sesongavslutning.

Avviser mediekritikk Det har stormet rundt «Storbynatt», som har måttet tåle mye kritikk i mediene. To av de som har fått mest oppmerksomhet rundt kritikken av programmet er kulturredaktør Sarah Sørheim i Klassekampen og Anders Heger i Dagsavisen.

- Jeg tror ikke det har noe med de negative oppslagene om «Storbynatt». Det er sjelden vi ser at aviskommentatorenes meninger speiles i seertallene, sier Tolonen.

I går ble det også kjent at programmet ikke fortsetter neste år, selv om NRK har opsjon på å forlenge avtalen med Eias og Johansens selskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer