Harald Zwart avviser «Baby Spice»

Prøveleste med Steve Martin & co. i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mandag starter innspillingen av «Pink Panther 2» - den store Hollywood-produksjonen med Harald Zwart i regissørstolen.

Tidligere i dag hadde Zwart gjennomlesning av manus med noen av stjernene fra filmen, blant dem Steve Martin, John Cleese, Andy Garcia og Alfred Molina. Én som imidlertid ikke var tilstede, var Emma Bunton, bedre kjent som «Baby Spice» fra Spice Girls.

- Nei, hun skal ikke være med i filmen. Dette var bare noe tabloidpåfunn. Alle som jobber med filmen ble veldig overrasket da vi leste om at hun skulle være med, sier Zwart til Dagbladet.no.

Kysse-trøbbel

Emma Bunton skal ha uttalt at hun hadde fått jobb på «Pink Panther»-filmen i forbindelse med en pressekonferanse der Spice Girls-gjenforeningen ble annonsert. Verdens viktigste filmnettsted - IMDB - har fortsatt Bunton oppført på lista over skuespillere i filmen.

- Vi har jo massevis av andre fantastiske navn med - fra Steve Martin, selvfølgelig, til Bollywood-stjernen Aishwarya Rai, sier Zwart.

Den sistnevnte indiske skuespilleren fikk mye oppmerksomhet da en indisk advokat anmeldte henne for uanstendig oppførsel etter at hun kysset en motspiller i filmen «Dhoom 2».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer