«Oljefondet»

- Harald Zwart ble holdt igjen i sikkerhetsslusa hos Oljefondet

Thomas Gullestad avslører hvordan «Oljefondet»-produksjonen fikk stifte nærmere bekjentskap med en av finansinstitusjonens strenge sikkerhetsanordninger.

OLJEFONDET: Thomas Gullestad spiller Per Grepp, finansbransjens genierklærte wonderboy, i Harald Zwarts nye tv-serie «Oljefondet». Foto: TVNorge
OLJEFONDET: Thomas Gullestad spiller Per Grepp, finansbransjens genierklærte wonderboy, i Harald Zwarts nye tv-serie «Oljefondet». Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg tror ikke at min rollefigur hadde fått jobb i det ekte oljefondet. Jeg tror ikke de tolererer «stå-og-skyte-fra-hofta-stil» på Oljefondet, sier Thomas Gullestad (37) til Dagbladet.

Han er på på TVNorges vårlansering for å snakke om kanalens nyeste humorserie, «Oljefondet», som har premiere i januar. Serien er regissert av Harald Zwart, og Thomas Gullestad spiller hovedrollen Per Grepp, fondets übervellykkede sjefinvestor.

Oljefondet-besøk

Under forarbeidet til «Oljefondet» fikk produksjonen innpass på et av de mest bevoktede finansinstitusjonene i Norge, nemlig det ekte Oljefondet.

Det fikk de imidlertid streng beskjed om å holde hemmelig.

- Vi fikk beskjed om å holde helt kjeft om at vi hadde besøkt Oljefondet. De sa: «Først vil jeg bare si at dere ikke må fortelle til noen at dere har vært her», og da gjaldt det selvfølgelig spesielt pressen, sier Gullestad.

Han har åpenbart fått tillatelse til å snakke om besøket i ettertid - men forteller at besøket likevel var strengt regulert.

Sikkerhetssluser

Ifølge skuespilleren var det satt av en time til besøket, som de absolutt ikke måtte gå over. Tre kvarter av den timen ble ifølge Gullestad brukt til å snakke inne på et møterom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer