Harald Zwart leter etter Hollywood-talenter på «The Gathering»

Ikke en fjern drøm, mener Zwart.

DATAPARTY: Denne uka har 5 500 datainteresserte samlet seg i Vikingskipet på Hamar. Kanskje er den neste norske Hollywood-regissøren blant disse. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
DATAPARTY: Denne uka har 5 500 datainteresserte samlet seg i Vikingskipet på Hamar. Kanskje er den neste norske Hollywood-regissøren blant disse. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tradisjonen tro har 5500 datainteresserte unge og voksne også denne påsken samlet seg i Vikingskipet på Hamar.

Nytt av året er en kortfilmkonkurranse der vinneren får bli med regissør Harald Zwart til Hollywood.

I høst begynner Zwart filmatiseringen av den første boka i serien «The Mortal Instruments» av Cassandra Clare, og vinneren får blir med på settet.

Vil fremheve det kreative miljøet Arrangementet «The Gathering» (TG) er verdens største dataparty, og kanskje ikke det nordmenn flest forbinder med påsken.

Men når det i år er 20. gangen arrangementet avholdes må vel selv den mest ihuga nikkersadelige bite i klisteret, og godta at påskehøytiden også rommer nettverkskabler, dataspill og programmering.

Med videokonkurransen ønsker arrangørene å framheve det kreative miljøet på TG, og Harald Zwart sa i en videokonferanse med arrangørene før jul at han synes TG er et spennende initiativ.

Star treatment - Det er ikke tvil om at det blant deltakerne på TG finnes en veldig viktig gruppe av morgendagens kreative. Det er en kreativ boble som jeg synes det er spennende å følge med på, og konkurransen er et naturlig steg for å fremprovosere de av dem som bærer en filmskaper i seg, sa Zwart.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer