Hardt arbeid

Lyden gjorde det vanskelig for Metallica i går, men publikum stod standhaftig ved deres side.

PUBLIKUMSSTØTTE:  Publikum i Oslo Spektrum spilte på lag med Lars Ulrich, James Hetfield og Rob Trujillo. Alle Foto: Hans Arne Vedlog
PUBLIKUMSSTØTTE: Publikum i Oslo Spektrum spilte på lag med Lars Ulrich, James Hetfield og Rob Trujillo. Alle Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||

KONSERT: Kister som senker seg, storslått lasershow og spyttende flammer i alskens farger. Det meste var som det skulle da Metallica kløv opp på scenen i Oslo Spektrum i går. Nesten.

Da åpningen med «That Was Just Your Life» hadde gjort seg ferdig, ble det fort klart at det er andre faktorer enn bandet selv som kan stikke irriterende kjepper i hjulene for totalopplevelsen denne kvelden. Lyden smalt nemlig som granatsjokk mellom betongveggene Da hjelper det dessverre ikke at sangene heter «Harvester of Sorrow» og «One».

Uforutsigbart Det fine med Metallica er at man aldri vet helt hva man får. Noen element er konstante, men bandet har også lagt inn bolker i settet hvor alt kan skje. Det har resultert i alt fra mindre vellykkede coverlåter til obskure favoritter man aldri trodde man skulle få høre. I går kveld hørte «Kill ?Em All»-klassikeren «The Four Horsemen» med til de gledelige overraskelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer