Hardtslående Bylarm-bølge

Prima punk og hardcore over hele linja.

ET FUNN: Silje Tombre i front for en av de store Bylarm-snakkisene, Blood Command. Foto: Helge Brekke
ET FUNN: Silje Tombre i front for en av de store Bylarm-snakkisene, Blood Command. Foto: Helge Brekke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||NY HARDCORE-BØLGE: Norsk metal som eksportvare har som regel hatt black som prefiks. Etter Byarm-kontingenten for hardere musikk å dømme, kan det tyde på at det er et dogmeskifte i emning.

Bestanddelen av punk og hardcore er utvilsomt dominerende og ikke nok med det - det er mer eller mindre prima vare over hele linja.

Purified in Blood (thrasha metalcore, Rockefeller)Purified In Blood har vært borte og kommet tilbake igjen.

Om det er pausen som har ført til formhevingen vi var vitne til, skal vi ikke diskutere, men det er i alle fall et kraftig revitalisert band som står på scenen på Rockefeller.

I april kommer bandets andre plate, og etter låtmaterialet som ble servert på Rockefeller å dømme, er det et langt tyngre Purified In Blood vi har å gjøre med i 2010.

Tyskerthrashen som har preget bandets tidlige fase, har måttet vike plass for et mer «sludgy» og seigt uttrykk. Det fungerer helt optimalt.

Bandet har en nyvunnet autoritet vi ikke har sett tidligere, lyden sitter som et skudd og samspillet mellom de to vokalistene er bedre timet enn noensinne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer