Hardy-guttene blir film

Tenåringsdetektivene har vokst opp, og er klar for det store kinolerretet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Franklin W. Dixon gjorde et sjakktrekk når han skrev den første boka om Hardy-guttene. I likhet med det kvinnelige motstykket Frøken Detektiv kommer Frank og Joe Hardy til stadighet opp i farlige situasjoner når de skal løse saker faren deres, Fenton Hardy, har påtatt seg.

Fra gutter til menn

Hardy-guttene har vært sett i levende bilder tidligere. De tøffe guttene hadde egen tv-serie først i 1969 og så i 1977 med Shaun Cassidy som Joe Hardy og Parker Stevenson som broren Frank.

Nå er guttene på vei til det store lerretet - filmen. Det er Twentieth Century Fox som sitter på rettighetene til bøkene og de har satt av 40 millioner dollar til en mystisk komedie kalt «The Hardy Men». Med seg på laget har de regissør og manusforfatter Ben Stillers selskap Red Hour Films, skriver Ananova.

Film-serie?

Historien finner sted når Hardy-guttene er blitt Hardy-menn. Som voksne er de ikke spesielt begeistret for hverandre. Motvillig må de slå seg sammen for å redde faren, som er blitt kidnappet.

- Hvis vi får dette til, kan vi vente oss en serie med Hardy-filmer på lik linje med Indiana Jones, sier en kilde i Twentieth Century Fox til Ananova.

GUTTENE i fare

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer