Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hårete hundeglam

Helt umorsom nyversjon av Disney-film om menneske i hundekropp.

FILM: Enda en unødvendig nyversjon! Her har Disney «modernisert» en familieklassiker fra 1959 og om mulig gjort den enda mindre morsom enn originalen. Rulletekstene krediterer hele fem manusforfattere, derfor er det intet mindre enn en gåte hvordan et så påkostet prosjekt kan gå så totalt i hundene.

Tim Allen spiller mannen som forvandles til hund etter å ha blitt bitt av en 300 år gammel tibetansk, hårete tempelhund. Og nå er vi på den andre siden av milleniumskiftet, mind you, så derfor må storyen sprites opp med politisk ukorrekte dyreforsøk, ustyrlige genmutasjoner og jakten på kilden til evig ungdom.

Når Allen bites av den tibetanske Shaggy Dog, vises animerte scener der hårete rotteliknende gener eller celler fyker omkring i Allens blodbaner. Vips, så begynner han å klø seg bak øret, høre høyfrekvenslyder og knurre. Snart går han på alle fire. Tror vi at han snuser noen i rumpa, eller løfter på beinet på herretoalettet? Ja visst, sånt er jo kjempemorsomt. Tror vi at han bestiger tisper bakfra? Nei, dette er en familiefilm. Med båndtvang.

Robert Downey Jr. gjør som vanlig mye ut av lite. Her spiller han en pengegal, kynisk forsker som med sine hemmelige dyreforsøk skaper kobraslanger med hårete hale, bulldog\'er med froskekropp, bjeffende sjimpanser osv. Han gaper imidlertid over for mye i menneske/hund-eksperimentet. Det hele blir ikke annet enn masete hundeglam.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling