Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hårfint

Grundig dokument over Hollywoods verstinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD: Var du en av dem som på åttitallet rappet den lite miljøvennlige hårsprayen til moren din, tusjet favorittartistene dine på jakkeryggen og flerret opp buksekneet? «Hollywood Rocks» er en spasertur nedover den velkjente Sunset Strip med Rainbow Bar & Grill, The Roxy og Whisky A-Go-Go som de mest sentrale stedene for oppblomstringen av LA-rocken på åttitallet.

Fargerikt

Colombianske «bønder» og hårproduktforhandlere hadde travle tider og man måtte gjerne kikke både en og to ganger for å definere kjønnet på de involverte. Med Mötley Crüe og Guns N\'Roses som de store flaggskipene fikk bevegelsen et solid kommersielt oppsving på midten av åttitallet. «Hollywood Rocks» dokumenterer scenen før, under og etter dens storhetstid. Dette innebærer mye moro, en del ufrivillig komikk (hva tror dere om bandene Slut og Bitch?), og selvfølgelig en stor dose møl - les; blant annet hele nittitallet.

Eksklusivt materiale

Noe av det interessante med «Hollywood Rocks» er at det meste av materialet er ukjente demoer, noe som setter flere av artistene i et ganske annet lys, sjekk for eksempel Dokkens rå versjon av «It\'s No Love». Du finner verken Guns N\'Roses eller Mötley Crüe, men divisjonen under med W.A.S.P., Ratt, Poison og Quiet Riot i front er godt representert. Designen er småkjedelig, men biografiene er for det meste stor underholdning, om enn kanskje ikke det nyttigste man kan fordype seg i.

Hele Norges coronakart