Harket og Undlien avslutter

Samboerskapet slutt uten dramatikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): Etter nesten fem års samboerskap er det slutt mellom Morten Harket (45) og Anne Mette Undlien (36), melder VG.

Paret hevder de fortsatt har et nært vennskapsforhold og at bruddet skal være langt fra dramatisk. De forteller VG at de fortsatt er veldig glad i hverandre.

- Det kjennes merkelig å snakke om et brudd, fordi ingen av oss ønsker oss vekk fra det. Men vi befinner oss også der hvor vi ikke er limt sammen innerst inne, og da oppleves det ikke riktig for oss, sier Harket til VG.

Paret har to år gamle Henny sammen. Nå får jenta mer tid sammen med pappa, og Anne Mette mener det er det beste for alle.

- Jeg har det bra når Henny har det bra. Nå savner hun pappaen sin mer enn noen gang og det er godt å se. Hun er i mye bedre humør, sier Undlien til VG.

Harket blir boende alene i huset på Hurum, mens Undlien har flyttet inn i ny leilighet på Frogner. Ifølge paret snakker de om bruddet nå for å unngå rykter og usannheter.

Fortsatt gode venner: Her ankommer Morten Harket og Anne Marte Undlien Nordic Music Award ifjor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer