Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Harrison Ford ble gissel for demonstranter

PARIS (Dagbladet): Harrison Ford fikk en meget uventet mottakelse da han skulle spille inn en reklame i den lille franske byen Beaumont-en-Auge i Normandie går. Kokke-demonstranter tok ham like godt som gissel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Harrison Ford var egentlig i Frankrike for å presentere sin siste film «What lies beneath» med Michele Pfeiffer. Han skulle også spille inn en ny reklame for Lancia som han hadde holdt hemmelig, skriver avisa Le Journal du Dimanche.

I reklamen blir en bilfører (Ford i en Lancia Lybra) tatt som gissel av en kvinnelig bankraner. I virkeligheten ble Harrison Ford tatt som gissel i 16-tida i går av 40 kokker som demonstrerte i full kokkehabitt mot skattepresset.

De behandlet superstjernen pent men forlangte et bilde sammen med ham og plakatene, og et håndtrykk. Ford ble reddet av politiet og trakk seg i første omgang tilbake til innspillingens campingvogn. Men til slutt gikk han med på å bli med på demonstrasjonsbildet.

Da først kunne innspillingen fortsette. For å stille opp for Lancia nok en gang får Ford et honorar på 2,5 millioner kroner. Det noe ufrivillige bildet i går ble gratis.