Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Harrison Ford vil jobbe med Clooney

Ble imponert av «Good Night and Good Luck».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg så nylig «Good Night, And Good Luck» og jeg synes virkelig den var fantastisk og at det er flott historie å fortelle nå, sier Ford til det britiske filmmagasinet Empire, ifølge NTB.

«Good Night and Good Luck» er George Clooneys film om journalist Edward R. Murrow (David Strathairn) og produsent Fred Friendly (George Clooney), som i sitt ukentlige nyhetsprogram på CBS retter søkelys mot senator Joseph McCarthys nådeløse jakt på alle med kommunistiske sympatier.

Filmen ble nominert til seks Oscar-priser, og er Clooneys største regi-suksess så langt:

- Jeg vil jobbe med Clooney som regissør, sier Harrison Ford til Empire.

Harrison Ford er selv film-aktuell nå med «Firewall», en film som handler om en sikkerhetsvakt som må rane banken han jobber i for å skaffe løsepenger til overfallsmenn som truer med å drepe familien hans.

Harrison Ford er snart klar med filmen «Firewall». Nå forteller han at han gjerne lager film med George Clooney. Foto: Scanpix
Harrison Ford er snart klar med filmen «Firewall». Nå forteller han at han gjerne lager film med George Clooney. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!