«Harry Potter Wizards Unite»

Harry Potter-spillet får slakt

Etter mange års ventetid er mobilspillet «Harry Potter Wizards Unite» endelig ute - også i Norge.

HARRY POTTER: «Harry Potter: Wizards Unite» har vært svært etterlengtet. Nå er det endelig i Norge, men vår anmelder tror ikke at det vil erstatte kanonsuksessen «Pokémon Go». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden «Harry Potter Wizards Unite» ble kunngjort i 2017, har forventningene vært enorme til det AR-baserte mobilspillet. Nå er det endelig blitt lansert!

Den offisielle lanseringsdatoen er 21. juni, men ifølge rapporter fra USA ble spillet sluppet én dag tidligere enn planlagt. «Harry Potter Wizards Unite» er også kommet ut i Norge, med norsk tekst.

- Dårlig trollmannsversjon

Mashable kaller spillet en «dårlig trollmannsversjon av Pokémon Go», som er «langt fra den magiske opplevelsen» de hadde håpet på. Spillet finner sted der filmene slutter: Harry Potter er voksen og en del av svartspaner-styrken, og du må hjelpe ham.

Akkurat som «Pokémon Go», flytter «Wizards Unite» fantasiverdenen fra filmene inn i virkelighetens verden ved hjelp av såkalt Augmented Reality-teknologi (oversatt: utvidet virkelighet).

«Harry Potter Wizards Unite» har kjørt hardt med reklamekampanjer på sosiale medier, og på sin egen nettside. Ved hjelp av mobilens GPS-funksjon skal brukerne kunne gå rundt i sin egen verden, gå i duell med dødsetere, lage sine egne eliksirer og fange inn rømte magiske vesener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer