Harry Potter-tittel avslørt

Mange venter på den neste boka om Harry Potter. I dag røpet utgiveren tittelen på boka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hemmelig Harry Potter

Trollet spratt i dag ut av esken, og når Joanne Rowlings neste bok kommer på markedet 8. juli blir tittelen «Harry Potter and the Goblet of Fire».

Bloomsbury Publishing vil trykke 1,5 millioner eksemplarer av den fjerde boka om trollmannstudenten Harry Potter, noe som er et rekordstort førsteopplag ifølge utgiveren. Boka vil også trykkes opp i nytt opplag rett etter utgivelsen neste helg, og kursen på aksjer i Bloomsbury føk i været forrige uke takket være utsiktene til et svimlende salg av Joanne Rowlings nye bok.

Amazon.com forventer at lanseringen av «Harry Potter and the Goblet of Fire» vil bli tidenes bestseller på Internett, og nettbokhandelen skal ha trappet opp sikkerheten for å være sikre på at ikke en dråpe av handlingen i den nye Harry Potter-boka lekker ut før 8. juli. 600 sider skal forfatteren ha klart å fylle den engelske utgaven med denne gangen.

I mai kom den andre boka om Harry Potter ut på norsk, og norske Harry Potter-tilhengere må nok belage seg på å lese de siste to bøkene om gutten på trollmannskolen på engelsk en stund til. De som leser engelsk, kan imidlertid allerede nå bestille et eksemplar fra nettbokhandelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer