Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Harry Styles latterliggjøres etter denne innspillinga

Sammenlignes med Mary Poppins og Harry Potter. 

INNSPILLING: Harry Styles spilte nylig inn en musikkvideo i Skottland. Nå harselerer internett med den kommende soloartisten. FOTO: Fameflynet / Splash News
INNSPILLING: Harry Styles spilte nylig inn en musikkvideo i Skottland. Nå harselerer internett med den kommende soloartisten. FOTO: Fameflynet / Splash News Vis mer

(Dagbladet): Harry Styles, kjent fra gruppa «One Direction», er snart klar med sin første solosingel «Sign of the Times» som slippes fredag. Men før dette, har internett fått kloa i noen bilder av en luftbåren Styles, som henger fra et helikopter over kysten av Skottland.

Bildene skal være tatt under filmingen av en musikkvideo, skriver The Telegraph. Siden Styles har holdt kortene tett til brystet om hvordan musikken hans vil høres ut, og hvordan den eventuelt vil skille seg fra «One Directions» musikalske uttrykk, har interessen for informasjon om solodebuten vært enorm. Det har ført til at bildene har blitt vidt spredt, og en rekke twitterbrukere har nå sett sitt snitt til å latterliggjøre dem på en måte bare internett kan.

Som et resultat er Styles både redigert som Mary Poppins, Harry Potter og The Dark Knight, blant annet.

I juni 2016 ble det kjent at Styles hadde signert en kontrakt om å gi ut soloalbum på Columbia Records, som er det samme plateselskapet som har signert med One Direction. Det britisk-irske bandet, som består av Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson , regnes som et av nåtidens mest suksessfulle boyband. Zayn Malik forlot gruppa i 2015.

Gruppa ble dannet under den britiske versjonen av talentkonkurransen «X-Factor» i 2010, der de endte på en tredjeplass.