Metoo

Harvey Weinstein føler seg som en syndebukk for hele Hollywood

Slår tilbake mot anklagene.

SYNDEBUKK: Harvey Weinstein mener at han er blitt en syndebukk for hele Hollywood. - Mr. Weinsteins er ikke uten feil, men dette handler ikke om kriminell atferd, sier hans advokat Ben Brafman. Foto: NTB scanpix
SYNDEBUKK: Harvey Weinstein mener at han er blitt en syndebukk for hele Hollywood. - Mr. Weinsteins er ikke uten feil, men dette handler ikke om kriminell atferd, sier hans advokat Ben Brafman. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ble det kjent at staten New York saksøker Harvey Weinstein og The Weinstein Company for å ikke ha beskyttet sine ansatte. I dag slår Weinstein tilbake.

Tar opp kampen

Påtalemyndigheten sendte søndag inn et søksmål mot Harvey Weinsteins firma for å ikke ha beskyttet sine ansatte. Søksmålet skal også ha stoppet et planlagt salg av selskapet.

Nå slår Harvey Weinstein tilbake via sin advokat Ben Brafman.

- En rettferdig og troverdig etterforskning av statsadvokaten vil vise at mange av påstandene mot Harvey Weinstein er grunnløse, hevder advokat Brafman ifølge Variety.

- Han er ikke feilfri

New Yorks statsadvokat, Eric T. Schneiderman, anklager Weinstein, hans bror Bob Weinstein og Weinstein Company for systematisk trakassering av kvinner. Selskapet har vært truet av konkurs siden metoo-kampanjen begynte å rulle i oktober, med avsløringer om hvordan Harvey Weinstein i en årrekke skal ha trakassert og forgrepet seg på kvinner i filmbransjen.

Selskapet har hatt mange anledninger til å stoppe trakasseringen, men gjorde ingen ting, heter det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer