Hasjsalg og blind vold på Roskilde

Seks unge svensker hadde i alt 200 gram hasj i lommene da politiet sjekket.

IDYLL PÅ ROSKILDE: Men politiet får også sitt å gjøre når over 65 000 samles til musikkfestival. Foto: PÅL NORDSETH
IDYLL PÅ ROSKILDE: Men politiet får også sitt å gjøre når over 65 000 samles til musikkfestival. Foto: PÅL NORDSETH Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROSKILDE (Dagbladet): Totalt 123 tyverianmeldelser og en rekke narkotikabeslag dominerer politiets døgnrapport fra Roskilde-festivalen.

To svensker på 28 og 29 år ble i 12.40-tiden i går stoppet av vakter på festivalplassen fordi de ikke hadde gyldige inngangstegn. Da politiet ransaket svenskene, fant de 35 ecstacypiller. De to sitter lørdag formiddag fortsatt i arresten, ifølge døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Ytterligere seks svensker, i alderen 19 til 29, ble noe senere arrestert etter at politiet fattet mistanke til dem i et telt på festivalplassen. Totalt hadde de over 200 gram hasj i lommene, i tillegg til små mengder amfetamin. Samtlige er avhørt og siden løslatt.

En danske på 19 år ble tatt på fersk gjerning i ferd med å selge hasj på festivalen, mens en 24-åring fra Frederica på Jylland ble tatt da han satt i teltet og røykte hasj mens politiet kom forbi.

Med et bredt utvakg stoffer i teltet mistenker politiet at han var på festivalen for å selge, og jurister vurderer nå om mannen skal fremstilles for varetektsfengsling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer