Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hasselgård

Ny, norsk gruppe uten spesielt særpreg.

CD: Jostein Hasselgård kom på fjerde plass i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen i 2003. Han er komponist, vokalist og piano/keyboard-spiller i denne gruppa. I tillegg spiller Markus Lillehaug Johnsen gitar, Tore J. Skauen trommer og Magnus Westgaard bass. Hasselgård lager melodiene, mens Øyvind Ebbesvik og Edward van de Velde skriver tekster på engelsk. En flora av strykere og blåsere er også med på flere låter.Relativt enkle, melodiøse poplåter triller ut av bagen til disse gutta, som sympatisk nok er «sponset av fretex» og er iført lusekofter på coveret - uten at dette har noe svar i en spesielt nasjonalromantisk tilnærming. Snarere er dette motstandsløs og snill pop som kunne vært lagd nær sagt hvor som helst. Dyktig håndverk i alle ledd, uten at sangene har den gnisten og personlige stemmen som gjør at man stopper opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling