Hasteoperert: - Kunne blitt lam

Skuespiller Ruby Rose måtte opereres i hui og hast for ikke å bli lam. Nå har hun delt en video av operasjonen.

SKADET NAKKEN: Superstjernen Ruby Rose skadet nakken under filminnspilling, nå deler hun bilder fra operasjonen. Video: Instagram, @rubyrose Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Ruby Rose (33) avslørte nylig at hun måtte gjennomgå en hasteoperasjon etter at hun skadet ryggen under innspillingen av den nye «Batwoman»-serien, skriver blant andre CNN.

Det var mens Rose gjorde et av sine stunt at to av skivene i ryggen hennes sklei ut av posisjon. I et nylig innlegg på Instagram har stjerna delt en video av selve operasjonen. Videoen viser ikke bare det første snittet, men også prosessen der legene dytter skivene tilbake på plass.

- Risikerte å bli lam

Samtidig avslører Ruby Rose hvor dramatisk situasjonen egentlig var:

- For noen måneder siden fikk jeg beskjed om at jeg måtte gjennomgå en hasteoperasjon eller så risikerte jeg å bli lam. To av skivene i ryggen min hadde sklidd ut, og var nær ved å kutte av ryggmargen min. Jeg hadde kroniske smerter, samtidig som jeg heller ikke kunne kjenne armene mine, skriver hun.

Ruby Rose sier ikke noe om omstendighetene for uhellet som førte til at hun ble skadet. Hun uttrykker imidlertid takknemlighet overfor legen som utførte operasjonen, slik at hun kan fortsette som skuespiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer