Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hasteoperert: - Kunne blitt lam

Skuespiller Ruby Rose måtte opereres i hui og hast for ikke å bli lam. Nå har hun delt en video av operasjonen.

SKADET NAKKEN: Superstjernen Ruby Rose skadet nakken under filminnspilling, nå deler hun bilder fra operasjonen. Video: Instagram, @rubyrose Vis mer

Skuespiller Ruby Rose (33) avslørte nylig at hun måtte gjennomgå en hasteoperasjon etter at hun skadet ryggen under innspillingen av den nye «Batwoman»-serien, skriver blant andre CNN.

Det var mens Rose gjorde et av sine stunt at to av skivene i ryggen hennes sklei ut av posisjon. I et nylig innlegg på Instagram har stjerna delt en video av selve operasjonen. Videoen viser ikke bare det første snittet, men også prosessen der legene dytter skivene tilbake på plass.

- Risikerte å bli lam

Samtidig avslører Ruby Rose hvor dramatisk situasjonen egentlig var:

- For noen måneder siden fikk jeg beskjed om at jeg måtte gjennomgå en hasteoperasjon eller så risikerte jeg å bli lam. To av skivene i ryggen min hadde sklidd ut, og var nær ved å kutte av ryggmargen min. Jeg hadde kroniske smerter, samtidig som jeg heller ikke kunne kjenne armene mine, skriver hun.

Ruby Rose sier ikke noe om omstendighetene for uhellet som førte til at hun ble skadet. Hun uttrykker imidlertid takknemlighet overfor legen som utførte operasjonen, slik at hun kan fortsette som skuespiller.

- Og til alle som spør hvorfor jeg lot dem filme dette. Så du ikke den «Grey's Anatomy»-episoden der de glemte et håndkle i pasienten? Dessuten ville jeg se hva som skjer mens vi er i narkose.

JESUS MØTTE VEGGEN: Jesus Villa skulle løpe gjennom ti herdede glassvegger, men det endte med tragedie for stuntmannen. Vis mer

Vedvarende ryggproblem

Det er ikke første gang at Ruby Rose har hatt problemer med ryggen. I januar 2018 delte den australske modellen og skuespilleren et bilde på Twitter av seg selv sittende i en rullestol.

Da fortalte hun at hun hadde blitt operert for et vedvarende ryggproblem.

- Så ... De siste åra (tiåret) har jeg slitt med et ryggrads-problem. Jeg kommer meg nå fra en ryggoperasjon, men jeg må holde meg aktiv. Så før jeg blir sett med stokken og rullestolen ute blant folk, vil jeg heller dele at jeg har det fint, og kommer til å bli bra, skrev hun den gangen.

Sov på oppblåsbar madrass

Ruby Rose ble for alvor kjent etter sin rolle som Stella Carlin i Netflix-suksessen «Orange is The New Black».

Siden 2013 har Rose vært å se i storfilmer som «xXx: Return of Xander Cage» og «Megalodon». I TV-serien «Batwoman» spiller hun Kate «Batwoman» Kane, den første åpent lesbiske superhelten noensinne.

Ruby Rose har tidligere publisert et personlig innlegg på Instagram, der hun beskriver hvordan hun forlot venner, familie, karriere og komfortsone for å forsøke å slå gjennom i Hollywood.

«Jeg sov på en oppblåsbar madrass fra Target og hadde bare seks måneder igjen med visum til å bevise at jeg kunne bidra til industrien i utlandet», skriver Rose om tida før rollen som Stella Carlin.

«Serien åpnet en dør for meg som jeg aldri kunne ha forestilt meg, og jeg vil alltid være takknemlig overfor dem som tok sjansen på meg.»

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media