«Hater Frp intenst som pesten, spesielt Siv Jensen»

Gatas Parlament om hva Ingebrigtsen egentlig mener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): - Vi syntes låta manglet noe meningsbærende innhold. Det er lett å legge merke til at den inneholder mye luft innimellom sangen, så det er åpenbart meningen at det skal være mer tekst her, sier Elling Borgersrud fra Gatas Parlament til Dagbladet.Han snakker om Christian Ingebrigtsens mye omtalte Frp-låt, «Fremtiden i dag», som blant annet ble framført på partiets landsmøte for to uker siden.

- Meningen hele tidaGatas Parlament har aldri lagt skjul på at de plasserer seg langt til venstre for Frp på det politiske kartet. Sammen med Supa Sayed har de nå laget en remix av låta - og samtidig gitt den et fullstendig annet budskap.

Når Ingebrigtsen synger «Jeg er som folk flest» i åpningsstrofen, legger en korist til «Jeg hater Frp intenst som pesten, spesielt Siv Jensen». Etter Ingebrigtsens «Jeg vil være fri», følger så «for rasisme og hat og resten av politikken deres, forresten». Strofen «Jeg vil være fri» etterfølges på samme vis av «fra Frp».

«Dette er remixen hvor Chistian Ingebrigtsens virkelige holdninger kommer fram,» skriver Borgersrud i tilknytning til remix-videoen på YouTube.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer