Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hatet mot Staff

«Facebook og andre nettsamfunn neddynges av hat og raseri mot forsvareren til den 55-årige «Lommemannen». Diverse anti-Staff-grupper får stadig nye medlemmer, ei gruppe har det usympatiske navnet «Evig hat mot Staff». Den største er «Vi som mener Tor Erling Staff har gått for langt». I blogger og innlegg går ord som «syk», «pervers» og «kvalmende» igjen. På den andre siden roses Staff som «helt», «forsvarer med integritet» og «den siste politisk ukorrekte mann i Norge» og sammenliknes med Jens Bjørneboe.

Trude Ringheim, Dagbladet

«Dere som er nærmest forblindet av raseri mot Staff burde høre på hva han faktisk sa én gang til, så tror jeg dere hører at han snakker om alvorlighetsgraden på forholdene i siktelsen sammenlignet med mediedekning og politiarbeidet som er gjort.

Bente

«Politiet er jo skråsikre, men det er de alltid. Har selv opplevd at jury har frifunnet klienter som stod ovenfor meget alvorlige tiltaler, og der politi og påtalemyndighet var skråsikre. Så i stedet for å rase mot Staff, må folk heller roe seg og avvente etterforskningens videre gang.

Advokaten«Staff oppfatter all kritikk mot lommemannen som en personlig anklage, og aviser bestemt at lommemannen har vært noe belastning for noen. Uttalelsene virker mer som et forsvar av egne meninger, ikke en gjengivelse av hva lommemannen har å mene og tilføye i saken. Kanskje angrer lommemannen på sine handlinger, noe Staff mener han da ikke bør. Staffs forsøk på forsvar, er ikke en fordel for lommemannen. Det er kanskje like godt.

Max Svar

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media