Hatten av for sir Paul

Levde opp til de skyhøye forventningene i Telenor Arena.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Etter de lovprisende rapportene fra Roskilde lørdag, var det ikke noe spørsmål om det ville bli en bra konsert, men hvor bra den ville bli. Kanskje ble forventingene skrudd opp et par ekstra hakk også, men det holdt i lange baner.

To år

Paul McCartneys «Out There!»-turné har snart vært på veien i to år, McCartney har vært i bransjen i snart 60. At publikum varmes opp med bilder av Paul og Beatles - og Beatles-låter som det ikke er plass til i løpet av den over to og en halv time lange konserten - sier sitt om hvilken skattkiste denne mannen har å plukke fra.

Og - vi hadde glemt hvor bra noen av disse låtene er. Som Wings' «Nineteen Hundred and Eighty-Five» (med den lett gjenkjennelige pianointroen) og harmonisangen (og gitarstøyen) på «Paperback Writer». Og - jeg hadde glemt hvor fin «Another Day» er.

Du skal være bra surmaget om du ikke koser deg glugg ihjel.

Rutine

Visst går det på rutine, men han har jo så mye av det!

Norsk har han også lært seg - ja, ja, han leser opp fra lapper, men scorer like fullt på det. «Hallo, Oslo, går det bra?» og «Den neste sangen skrev jeg til min kone Nancy» (nydelige «My Valentine», døvetolket på sceneveggen).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer