Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Haugesund Popensemble

Kanskje på Norsktoppen...

CD: Der er noe gammelmodig, traust og kanskje litt søtt over navnet Haugesund Popemsemble. I mangel av noe annet er nok dette like bra som hva-som-helst. Det er lett å huske og som kjent: Navnet skjemmer ingen. Eller..., for jeg vil påstå at i den grad det stemmer, så er det låtene som skjemmer navnet. Bandet høres litt ut som en ung og umoden - eller kanskje rettere sagt - en veslevoksen utgave av Vamp, og så er også Øyvind Stavelands sønn Odin med som trommeslager i ensemblet. Gutta er flinke, og skal ha pluss i margen for sine norske tekster. De er ikke allverden, men er heller ikke skjemmende. Musikken, derimot, er substansfattig og som snekret for Norsktoppen. Den er uproblematisk å forholde seg til, lett å like i all sin smektende og styrkermyke popvennlighet. Men du verden så opplagt, displinert og veloppdragen. Ingen ting å utfordre ørene med.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling