GIR SEG: Etter ti sesonger med «Showman» på TV2 Zebra, er Håvard Lilleheie klar for nye utfordringer. 

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GIR SEG: Etter ti sesonger med «Showman» på TV2 Zebra, er Håvard Lilleheie klar for nye utfordringer. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Håvard Lilleheie ferdig i TV2

Den profilerte programlederen slutter i kanalen.

(Dagbladet): - Det er riktig at jeg ikke ville gjøre mer «Showman», og det er riktig at jeg ikke har kontakt med TV 2 i dag, sier Lilleheie til «God kveld Norge».

Håvard Lilleheie har i ti sesonger vært programleder for «Showman» på TV 2 Zebra.

Det var i forrige uke at komikeren slapp nyheten under et show på Latter ved Aker Brygge i Oslo.

Lilleheie skal da ha spøkt med at han sluttet i kanalen fordi han ikke fikk tilbud om et eget show på hovedkanalen.

Utelukker ikke nye prosjekter Til «God kveld Norge» understreker den tidligere programlederen at det ikke er noe uoppgjort mellom ham og TV2.

- Vitsen handler vel mer om min evne til å sette meg i slike situasjoner, enn om TV 2. Skulle det dukke opp noe fint, så er det selvsagt interessant, sier Lilleheie som altså ikke utelukker fremtidige samarbeid.

- Enige om avgjørelsen Pil Gundelach Brandstrup - programdirektør i TV 2 - sier til «God kveld Norge» at TV 2 og Lilleheie ble enige om å ikke fornye kontrakten da den løp ut i fjor.

- Lilleheie har ikke sagt opp jobben, og TV 2 har ikke sagt opp Lilleheie. Vi valgte gjensidig å ikke fortsette samarbeidet da kontrakten løp ut, men om det rette prosjektet skulle dukke opp, er det selvfølgelig åpent for videre samarbeid i fremtida.

Håvard Lilleheie var fra 2006 til 2009 programleder for humorprogrammet «Manshow» på TV2 Zebra. Lilleheie hadde også hovedrollen i suksessfilmen «United» fra 2003.