Håver inn 300 mill. - i året

Victoria er superstjerne på plate og på scenen, David på fotballbanen. Slikt blir det penger av for familien Beckham. Paret tjente i fjor rundt 300 millioner kroner.

Victoria Adams, som nå har lagt ut på juleturné sammen med Spice Girls, dro inn vel 84 millioner på jentebandet og vel tre millioner på andre oppdrag. Men det er mannen David som tjener mest.

Nylig offentliggjorte regnskapstall viser at David Beckham i fjor dro inn 113 millioner kroner som fotballproff hos Manchester United. I tillegg tok han inn 98 millioner gjennom sin personlige avtale med Adidas og 14 millioner for å reklamere for Brylcreme, skriver Expressen.

Blant de store utgiftspostene i hans regnskap er leie av et privat fly, kjøp av en Ferrari 550 Maranello til tre millioner, en Jaguar XKB, en Porsche 911 og en Range Rover til nesten én million hver, samt en BMW til 350000.

Dessuten er han raus med å gi gaver til kona Victoria og deres lille sønn. Og før sommerens store bryllup mellom de to, slo begge på stortromma: Først kjøpte Beckham et halsbånd til 180000. Posh Spice svarte med å kjøpe et armbånd til 150000. David fulgte opp med å kjøpe forlovelsesring til 550000. Victoria ville ikke være noe dårligere, og la 700 tusenlapper på bordet for å få en gullring med diamanter til sin elskede hos en gullsmed i Los Angeles.

I fjor kjøpte paret en leilighet for 4,1 millioner kroner. Den er de for lengst blitt lei av, og for noen måneder siden kjøpte de en herregård for 34 millioner. Paret skal også ha planer om å bygge en helikopterplattform og en nihulls golfbane.

TJENER RÅTT: Victoria Adams og David Beckham kan smile hele veien til banken. Pengene bruker de blant annet på dyre biler og smykker.