HBO gir grønt lys for «True Blood»

Klar for den syvende sesongen.

KLAR FOR SYVENDE SESONG: HBOs «True Blood» er satt til å debutere i løpet av sommeren 2014. Serien er kjent for sitt innhold av sex, blod, humor og spenning. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR SYVENDE SESONG: HBOs «True Blood» er satt til å debutere i løpet av sommeren 2014. Serien er kjent for sitt innhold av sex, blod, humor og spenning. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): HBO ga klarsignal for vampyr-serien og det er nå ventet en ny sesong av «True Blood». Serien er satt til å debutere i løpet av sommeren 2014, melder huffingtonpost.

«True Blood», som for tiden er halvveis gjennom sin sjette sesong, har i gjennomsnitt over 10 millioner seere per episode, ifølge HBO.

Serien som er kjent for sitt innhold av sex, blod, humor og spenning, gjennomgikk noen endringer før sesong seks, hvor skaperen Alan Ball fratrådte sin rolle og utøvende produsent Brian Buckner tok hans plass.

- Alle elsker showet, men skuespillerne ønsker ikke å spille de samme scenene lenger, og forfatterne ønsker ikke å skrive de samme scenene, og så vi valgte bokstavelig talt å skiftende litt rundt på ting, fortalte Buckner til Rolling Stone før premieren av sesong seks.

Buckner vil likevel returnere i sin rolle for sesong syv av «True Blood». Det er fortsatt ikke bekreftet hvilke skuespillere som vil kaste sin glans over HBO-suksessen.

I listen av stjerner som har opptrådt i serien, hvor noen av dem fortsatt spiller, finner man Anna Paquin, Stephen Moyer, Ryan Kwanten, Rutina Wesley, Carrie Preston, Alexander Skarsgård, Anna Camp, Deborah Ann Woll.

Den amerikanske dramaserien er basert på bokserien The Southern Vampire Mysteries skrevet av Charlaine Harris. TV-serien handler om sameksistens mellom mennesker og vampyrer i den fiktive småbyen Bon Temps, St.Bernard Parish i Louisiana.