I HARDT VÆR: Komiker Louis C.K. beskyldes for seksuell trakassering. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Komiker Louis C.K. beskyldes for seksuell trakassering. Foto: NTB ScanpixVis mer

HBO trekker samarbeid med Louis C.K. etter trakasseringsanklager

Beskyldes for å ha onanert foran flere kvinner.

(Dagbladet): Den verdenskjente komikeren Louis C.K. fjernes som bidragsyter under HBOs spesialsending av programmet «Night of Too Many Stars».

Det melder New York Times. Reaksjonen kommer etter at samme avis publiserte en artikkel i går hvor flere kvinner sto fram og fortalte om angivelig seksuell trakassering fra Louis C.K..

Nå kommer altså reaksjonene på den negative omtalen, og tv-giganten HBO meddeler at C.K. ikke får være med under en veldedighetssending de kringkaster 18. november i USA, kalt «Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs».

Kledde seg naken

De fjerner også komikerens tidligere prosjekter fra «on demand»-tjenestene sine, skriver The New York Times.

Avisa har pratet med komikerne Dana Min Goodman og Julia Wolov, som blant annet hevder at Louis C.K. skal ha invitert dem til hotellrommet sitt for en drink, etter et show i Aspen i 2002.

Der skal 50-åringen etter kort tid angivelig ha kledd seg naken og begynt å onanere foran dem.

- Jeg har problemer

Flere andre kvinner anklager Louis for lignende tilfeller:

Komiker Abby Schachner sier at hun ringte C.K. i 2003 for å invitere ham til et show hun hadde satt opp. Schachner påstår at hun kunne høre C.K. onanere under samtalen.

En annen komiker, Rebecca Corry, hevder at C.K. spurte om han kunne bli med inn i pausevogna hennes å onanere foran henne. Dette skjedde da han gjestet hennes første tv-pilot i 2005, noe hun avslo.

- Han rødmet, så sa han noe om at han har problemer, sier Corry til The New York Times.

Louis C.K. har hittil ikke kommentert påstandene om seksuell trakassering, som kommer i kjølvannet av Weinstein-skandalen som har rystet Hollywood denne høsten. Les alt om skandalen her.