HBOver?

Kvalitetskanalen sliter. Med kvaliteten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Allerede for flere år siden debuterte HBOs nye satsninger med lavere seertall enn tidligere, men da fylte heldigvis tittermagneter som «The Sopranos», «Six Feet Under», «Sex and the City», «Carnivale», «Deadwood» og «Oz» resten av sendeflaten.

10. juni i år la «The Sopranos» inn årene som den siste av disse klassiske seriene. Så hva nå?

IKKE ET VONDT ord om «Entourage» og «Big Love». Kreativt holder de mål, men kommersielt kan de knapt hamle opp med tidligere suksesser. 

HBOs andre store egenproduksjoner er det verre med.«Curb Your Enthusiasm» er – for å si det kjedelig – helt ok. Muligens var den riktig god i starten i 2000, men nå går den tidligere «Seinfeld»-forfatteren Larry Davids navlebeskuelse meg så mye på nervene at jeg i så fall har glemt det.

«Tell Me You Love Me» kan man derimot si mange vonde ord om. Noen later til å like den, men de aller fleste gjør ikke det. Klam sex, enda klammere prat om sex, og pene (men kjedelige) mennesker som snakker og snakker, men ikke kommuniserer med hverandre, er ingrediensene. 

FJERNSYN MÅ ikke nødvendigvis være virkelighetsflukt. Men de aspektene ved ens eget traurige hverdagsliv man helst vil fortrenge, er ikke de man har mest lyst til å se gjentas til det kjedsommelige i en fiksjonsserie, enten det foregår på soverommet eller hos en psykolog som bare svarer i selvfølgeligheter. Det er sånt reality er til for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer