Headhuntet av bilgigant

Interessen for Hurra Torpedo eksploderer i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Hurra Torpedo-hypen brer om seg i stadig større fart på nettet: Et klipp fra et bursdagsselskap i USA har for eksempel blitt lastet ned drøyt 500 000 ganger fra iFilms.

Nå begynner amerikanske medier også å interessere seg for bandet. Og dermed lekker det flere detaljer om Hurra Torpedos avtale med bilgiganten Ford.

Booket av Ford

Medieoppstyret var omfattende da Hurra Torpedo dro på sin USA-turné tidligere i høst. I etterkant fortalte bandet norske journalister om en rekke sprø hendelser - blant annet konserter i et barneselskap og på biffrestauranten Big Texan.

Men mange av de absurde hendelsene i USA - som blant annet er behørig beskrevet gjennom filmklipp på nettsiden The Crushing Blow - var nøye planlagt.

Dagbladet.no avslørte nylig at filmklippene er laget i samarbeid med produksjonsselskapet Radical Media, og har med seg skuespillere som blant andre Tara Copeland i rollen som regissør Pip Simon.

Bransjenettstedet Pollstar har også gått Hurra Torpedo-fenomenet nærmere i sømmene, etter å ha blitt kontaktet av Kevin Daly fra festivalen Monterey International. Han ville vite om bandet faktisk eksisterer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer