Jorun Stiansen

Headhuntet av Truls, Thomas og Harald

Jorun Stiansen er nå i stallen til Plan-B, selskapet til tv-profilene Truls Svendsen, Thomas Numme og Harald Rønneberg.

TILBAKE I RAMPELYSET: Jorun Stiansen fra årets «Skal vi danse» er nå i stallen til managementselskapet Plan-B. Foto: TV 2
TILBAKE I RAMPELYSET: Jorun Stiansen fra årets «Skal vi danse» er nå i stallen til managementselskapet Plan-B. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Skal vi danse»-aktuelle Jorun Stiansen (33) er hentet til Truls Svendsen, Thomas Numme og Harald Rønnebergs management- og produksjonsselskap, Plan-B, melder TV 2.

Plan-B har en lang rekke kjente profiler i stallen, blant annet skuespiller Pia Tjelta, komiker og skuespiller Odd Magnus Williamson, og «Den 12. mann»-aktuelle skuespilleren Thomas Gullestad.

- Dette er så stor stas at du aner det ikke! At Plan-B vil satse videre på lille meg. Jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant, sier den tidligere Idol-vinneren Stiansen til TV 2 og fortsetter:

- «Skal vi danse» har vært et eventyr å være med på, og det å få oppleve at publikum ikke hadde glemt meg etter alle disse årene, og at det nesten var sånn at de hadde savnet meg litt, det har vært utrolig fint å kjenne på.

UENIGHET: Under halloween-temakvelden i «Skal vi danse», ble det diskusjoner om kveldens kostymer. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Jorun Stiansen (33) vant «Idol» i 2005, og satset på musikken de første åra etter talentkonkurransen. Siden har hun stort sett holdt seg ut av rampelyset, før hun entret TV 2-konkurransen «Skal vi danse» i høst. Stiansen kom seg helt til kvartfinalen, men røk ut forrige helg.

Ved å takke ja til Plan-B ser det ut til at Stiansen igjen er klar for å satse på en karriere i underholdningsbransjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer