Jorun Stiansen

Headhuntet av Truls, Thomas og Harald

Jorun Stiansen er nå i stallen til Plan-B, selskapet til tv-profilene Truls Svendsen, Thomas Numme og Harald Rønneberg.

TILBAKE I RAMPELYSET: Jorun Stiansen fra årets «Skal vi danse» er nå i stallen til managementselskapet Plan-B. Foto: TV 2
TILBAKE I RAMPELYSET: Jorun Stiansen fra årets «Skal vi danse» er nå i stallen til managementselskapet Plan-B. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Skal vi danse»-aktuelle Jorun Stiansen (33) er hentet til Truls Svendsen, Thomas Numme og Harald Rønnebergs management- og produksjonsselskap, Plan-B, melder TV 2.

Plan-B har en lang rekke kjente profiler i stallen, blant annet skuespiller Pia Tjelta, komiker og skuespiller Odd Magnus Williamson, og «Den 12. mann»-aktuelle skuespilleren Thomas Gullestad.

- Dette er så stor stas at du aner det ikke! At Plan-B vil satse videre på lille meg. Jeg må nesten klype meg i armen for å forstå at det er sant, sier den tidligere Idol-vinneren Stiansen til TV 2 og fortsetter:

- «Skal vi danse» har vært et eventyr å være med på, og det å få oppleve at publikum ikke hadde glemt meg etter alle disse årene, og at det nesten var sånn at de hadde savnet meg litt, det har vært utrolig fint å kjenne på.

Jorun Stiansen (33) vant «Idol» i 2005, og satset på musikken de første åra etter talentkonkurransen. Siden har hun stort sett holdt seg ut av rampelyset, før hun entret TV 2-konkurransen «Skal vi danse» i høst. Stiansen kom seg helt til kvartfinalen, men røk ut forrige helg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer